La gran Nit del Futbol Català

El passat 6 de Juliol del 2013 el president del FC.Calldetenes, revia encara més reconeixament de la gran tasca feta al FC.Calldetenes durant tants anys. Aquesta era la crònica que la Federació Catalana de Futbol en feia a la seva pàgina web.

L'Hotel Hesperia Tower ha acollit la Nit del Futbol Català 2013, on s'han premiat els millors equips de Catalunya i s'ha homenatjat a les personalitats més destacades del futbol català.

La Nit del Futbol Català 2013 ha començat a dos quarts de vuit del vespre i ha acollit a diferents personalitats del món del futbol català.  El director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, ha destacat en el torn de parlaments els grans resultats esportius de Catalunya, que demostren la potencialitat a nivell de país. A més, ha agraït a la Federació Catalana de Futbol "el gran esforç que fa tot i la situació econòmica actual" i ha afegit que "el Govern del país està al costat del futbol, de la FCF i dels clubs".
Per la seva banda, el president de la Federació, Andreu Subies, ha agraït a tots els assistents la gran tasca que desenvolupen pel futbol català i ha encoratjat a seguir fent la feina al màxim nivell. Subies ha comunicat, també, que malgrat que la situació actual no sigui la idònia el "futbol català ha de cuidar i mantenir l'estabilitat ja que els clubs necessiten aquesta estabilitat per poder desenvolupar la seva feina".   El president de la Catalana ha recordat les inversions que està duent a terme l'entitat en els aspectes tecnològics, formatius i de mutualitat.  Unes inversions necessàries per mantenir el nivell d'exigència. A més, ha fet menció a la problemàtica existent sobre la Seguretat  Social i ha declarat que "la FCF es sumarà a allò que la societat i el futbol demani, amb l'obligació del rigor i la responsabilitat".  Ha acabat el parlament afirmant que "entre tots farem que el futbol dels nostres nens sigui millor".


Posteriorment, el president de la FCF i els vicepresidents Josep Llaó, Joan Josep Isern i Joan Soteras han fet entrega dels guardons als millors equips de Catalunya de Futbol i el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Jose Miguel Calle, ho ha fet als de Futbol Sala.  Els Campions de Catalunya i de la Copa Catalunya també han rebut un reconeixement a la Nit del Futbol Català de les mans d'Andreu Subies.


Per acabar la cerimònia s'ha fet entrega de 16 guardons especials a personalitats i clubs amb una lloable trajectòria en el món del futbol català. Els guardons especials s'han entregat per petició de les delegacions de la Federació que tenen un vincle molt pròxim amb el futbol del territori i amb les persones que l'envolten. Per això, són coneixedores dels mèrits i les trajectòries de les persones premiades.Entre ells el president del FC.Calldetenes, un dels més antics de Catalunya, per la seva feina feta al capdavant del club i la gran tasca que ha desenvolupat fins al moment. A continuació es poden veure algunes de les fotos de la nit.A la foto veiem, Albert Àlvarez (diputació de Barcelona), Joan Cabanas (president del FC.Calldetenes), Andreu Subies (president de la  Federació Catalana de Futbol) i Gerard Figueres (Director del Consell Català de l'Esport).La dona del president, la Maria Carme Torner i Casas, va agrair que fossin convidats a l'acte, i va regalar a la federació catalana de futbol, el recent finalitzat llibre sobre la història del club.

Aquí veiem la foto on els membres de la junta del FC.Calldetenes, van fer obsequi a Andreu Subies.També es pot veure el video de la gala a  http://professional.player.qbrick.com/player.aspx?mid=537038F1En acabar l'acte, tots els assistents han pogut gaudir d'un sopar on el futbol Català s'ha retrobat i ha compartit un espai.